Välkommen till min nya blogg!

Hej! Jag heter Göran Godegård och det här är min rykande färska blogg. Här kommer jag att skriva om mitt liv som buss- och taxichaufför. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb, så om ni tror att det här kommer att bli en gnällig blogg så tror ni fel. Visst händer det att man kan bli irriterad ibland på passagerare eller besviken över saker som man inte kan påverka, men jag försöker att ta det mesta med en klackspark. Och de stunderna är ändå ganska få om man jämför med alla roliga och trevliga saker och människor jag möter i mitt jobb.

Här kommer jag alltså att blogga om jobbet, men också om mitt privatliv. Om du som läser det här stiger på min buss eller kliver in i min taxi kanske jag till och med skriver en rad om dig! Man lär sig mycket av möten med andra människor, och alla bär på sin historia. En del delar gärna med sig, och i taxin har jag fått blicka in i många livsöden och spännande händelser. Ibland skriver jag om möten som har berört mig på ett eller annat sätt. Fast nu ska ni inte bli avskräckta att åka med mig – jag nämner förstås inga namn eller detaljer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *