Görans blogg

En busschaufför, en busschaufför, det är en man med glatt humör! I alla fall om man menar mig, för jag är kanske den gladaste busschauffören som finns. Jag heter Göran Godegård och jag kör både buss och taxi, och enligt mig kan man knappast ha ett bättre jobb. Jag trivs i alla fall som fisken i vattnet när jag sitter bakom ratten, både i bussen och i taxin. Det bästa med mitt jobb är att jag får träffa så många olika människor. Jag är en väldigt social typ, så möten med nya människor gör mig glad, och som buss- och taxichaufför möter man ju nya människor varje dag, samtidigt som man också blir bekant med de som åker ofta.

I den här bloggen skriver jag om mina betraktelser från jobbet, men också om mitt privatliv. Jag och min bättre hälft Annika bor i ett hus som vi håller på att renovera, så mycket av min lediga läggs på det. Jag gillar också träning och sport. I och med att jag har ett stillasittande yrke så måste jag se till att ta hand om mig själv och min kropp på min fritid. Att sitta bakom ratten bränner inte många kalorier i timmen, så för att hålla mig i form sysslar jag bland annat med löpning, skidåkning, simning och cykling. Vad jag gör beror lite på årstid och väder, men jag gillar att hålla igång helt enkelt. Och jag tittar gärna på sport och idrott också, både på teve och irl.

Som ni hör blir det lite allt möjligt här på bloggen, från jobb och fritid till bra tips, roliga Youtube-klipp, intressanta artiklar och annat som jag känner att jag vill dela med mig av. Så, välkomna hit till min blogg om livet i allmänhet och om buss- och taxichaufförsyrket i synnerhet.