Drömbilen

Det är ingen slump att jag blev just buss- och taxichaufför. Jag har alltid varit intresserad av bilar och andra motorfordon, så det föll sig ganska naturligt för mig att arbeta inom det området. Däremot var det väl inte så att jag visste från början att jag ville bli just yrkeschaufför, men eftersom jag alltid har gillat att köra mer än att stå i garaget och meka så var det inte ett speciellt svårt val när jag faktiskt bestämde mig för vilken riktning jag skulle ta. Jag ville sitta bakom ratten, och då blev det chaufför. Att det blev buss- och taxichaufför och inte till exempel lastbilschaufför beror på att jag också ville ha den sociala biten. Jag vill träffa människor, och livet på vägarna i en lastbil kändes alldeles för ensamt.

Jag är som sagt lite av en bilnörd, och min favorit bland alla snygga bilar är Lamborghini. Det är min dröm att äga en sådan, och även om det väl kanske är en dröm som bli svår att uppfylla (om jag inte vinner på lotto) så hoppas jag att jag en dag får möjlighet att göra det. Kolla bara på här skönheterna.

Jag har kört Lamborghini en gång då jag fick det som present av min fru Annika, och det var verkligen något av det roligaste jag har gjort. Känslan var helt fantastisk när man satte sig i bilen och startade motorn och hörde den spinna bara genom ett lätt tryck på gaspedalen. Det kommer jag definitivt att göra fler gånger!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *