DIF i mitt hjärta

Det här med vilket lag man håller på är ju lite känsligt, och jag hoppas att jag inte gör några av mina läsare upprörda nu, men för mig finns det bara ett lag som gäller och det är mitt kära Djurgården. Jag är uppvuxen i en DIF-familj, och blåränderna går aldrig ur. Den sport jag tycker mest om är fotboll, men jag gillar också att titta på hockey. Jag försöker att gå på några matcher varje år och allra roligast är det när det är derby på hemmaarenan. Det är verkligen en upplevelse att se alla engagerade supporters. Däremot tar jag förstås avstånd från de som använder sporten som en orsak att slåss och misshandla. De som bara är ute efter bråk är enligt mig inga äkta supporters för sitt lag.

djurgården

Jag spelade själv fotboll när jag var yngre och tyckte att det var riktigt roligt. Man drömde ju om att bli fotbollsproffs så klart, som alla andra ungar som spelade fotboll, men tyvärr blev det inget av den karriären. Istället började jag mer och mer intressera mig för bilar ju äldre jag blev. Nu tror jag i och för sig inte att jag hade blivit något fotbollsproffs även om jag hade fortsatt att spela fotboll, men bilintresset tog som sagt överhanden och jag slutade att spela fotboll.

Fast jag tycker fortfarande att det är roligt att stå och kicka en boll eller att spela en match med vänner. Och att jag växte upp med sport är nog också en stor del till att jag prioriterar träning även nu, fast i en annan form.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *