Dags att välja matbord

Nu sitter jag här och tittar efter snygga matbord. Vi håller ju på att renovera och fixa och dona i vårt hus, och nu har turen kommit till matsalsdelen av köket. Stolar till matbordet har vi redan, så nu letar vi efter ett bord som passar till dem. Vi köpte stolarna på loppis och har målat om dem. De är alla olika, men med samma färg blir det ändå en snygg helhet. Vi tycker om att mixa och matcha möbler och skapa en inredning som ser lite annorlunda och personlig ut. När det gäller matbordet så vill vi gärna ha ett bord som ser lite gammalt ut. Trademax har många sådana bord, så det är där jag tittar nu.

Matbordet Isadora är en stark kandidat hittills, men det är svårt att bestämma sig. Trademax har i alla fall gratis frakt och fri retur på allt, så det är ju inte hela världen om man skulle beställa något som inte känns rätt när man får hem det. Fast å andra sidan så är det nog inte någon risk att man blir missnöjd. Alla borden ser otroligt snygga ut, så problemet är väl snarare att det är för mycket av det goda och att man egentligen skulle vilja ha flera stycken.

trademax

Sedan får man förstås tänka på priset också, men Trademax har väldigt bra priser som ligger under rekommenderat pris, och just det här bordet som jag tittar på verkar man få för ungefär halva priset. Och det är ju en väldigt bra deal!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *